Please use this identifier to cite or link to this item: http://umt-ir.umt.edu.my:8080/handle/123456789/7873
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSiti Asliza Ahmad-
dc.date.accessioned2018-01-02T03:27:34Z-
dc.date.available2018-01-02T03:27:34Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/7873-
dc.description.abstractKajian ini dijalankan untuk menentukan aktiviti antioksidan (AA) dan kandungan bahan fenolik (KBF) dalam buah jering pada tahap kematangan berbeza iaitu buah muda, tua dan bercambah.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherTerengganu: Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysiaen_US
dc.subjectLP 33 FASM 3 2006en_US
dc.subjectSiti Asliza Ahmaden_US
dc.titleAktiviti antioksidan dan kandungan bahan fenolik dalam buah jering (Pithecellobium jiringo) pada tahap kematangan yang berbeza (muda, tua dan bercambah)en_US
dc.typeWorking Paperen_US
Appears in Collections:Fakulti Agroteknologi dan Sains Makanan

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LP 33 FASM 3 2006 Abstract.pdf971.67 kBAdobe PDFView/Open
LP 33 FASM 3 2006 Full Text.pdf
  Restricted Access
4.29 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.