Please use this identifier to cite or link to this item: http://umt-ir.umt.edu.my:8080/handle/123456789/7873
Title: Aktiviti antioksidan dan kandungan bahan fenolik dalam buah jering (Pithecellobium jiringo) pada tahap kematangan yang berbeza (muda, tua dan bercambah)
Authors: Siti Asliza Ahmad
Keywords: LP 33 FASM 3 2006
Siti Asliza Ahmad
Issue Date: 2006
Publisher: Terengganu: Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia
Abstract: Kajian ini dijalankan untuk menentukan aktiviti antioksidan (AA) dan kandungan bahan fenolik (KBF) dalam buah jering pada tahap kematangan berbeza iaitu buah muda, tua dan bercambah.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7873
Appears in Collections:Fakulti Agroteknologi dan Sains Makanan

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LP 33 FASM 3 2006 Abstract.pdf971.67 kBAdobe PDFView/Open
LP 33 FASM 3 2006 Full Text.pdf
  Restricted Access
4.29 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.