Please use this identifier to cite or link to this item:
http://umt-ir.umt.edu.my:8080/handle/123456789/3578
Title: | Kajian pengaruh rempah terhadap pengoksidaan minyak masak (minyak sawit) |
Authors: | Hasril Ahmad |
Keywords: | LP 10 FST 4 2002 Hasril Ahmad Rempah Minyak Sawit Laporan Projek FST 2002 |
Issue Date: | 2002 |
Publisher: | Terengganu: Kolej Universiti Terengganu (UPMT) |
Abstract: | Kajian ini dilakukan untuk menentukan rempah yang sesuai sebagai bahan antioksida terhadap minyak masak "cap buruh" itu. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3578 |
Appears in Collections: | Fakulti Sains dan Teknologi |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LP 10 FST 4 2002 Abstract.pdf | 6.67 MB | Adobe PDF | View/Open | |
LP 10 FST 4 2002 FullText.pdf Restricted Access | 47.04 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.