Please use this identifier to cite or link to this item: http://umt-ir.umt.edu.my:8080/handle/123456789/3303
Title: Analisis kandungan protein dan lemak dalam biji benih roselle (Hibiscus sabdariffa L.)
Authors: Chang JooTeck
Keywords: LP 3 FST 3 2001
Chang JooTeck
Laporan Projek FST 2001
Issue Date: 2001
Publisher: Terengganu: Universiti Putra Malaysia Terengganu
Abstract: Satu kajian dijalankan di makmal Bioteknologi Universiti Putra Malaysia Terengganu untuk menentukan kandungan protein, lemak dan asid lemak di dalam biji benih roselle. Penentuan peratus kandungan protein dijalankan dengan menggunakan kaedah Mikro-Kjeldahl.Peratus kandungan lemak ditentukan ...
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3303
Appears in Collections:Fakulti Sains dan Teknologi

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LP 3 FST 3 2001 Abstract.pdf759.3 kBAdobe PDFView/Open
LP 3 FST 3 2001 FullText.pdf
  Restricted Access
6.36 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.